20.04.15, 20:16

У «Правому секторі» розпочався внутрішній розкол: в організації знайшлися «сепаратисти»

У «Правому секторі» розпочався внутрішній розкол: в організації знайшлися «сепаратисти»

В результаті внутрішнього розслідування з організації «Правий сектор» виключено шістьох її членів, в основному, через хабарництво, інтриганство, організацію кримінальних схем, а також через так званий «побутовий сепаратизм». 

Про це повідомляє офіційний сайт націоналістичної організації. 

За інформацією джерела, з осередку націоналістів-«патріотів» виключено низку його членів через багаторазове порушення статуту та дії, які дискредитують «національно-визвольний рух».

Зазначимо, що виявлення зрадників проводилося  внутрішньою Службою безпеки організації протягом кількох місяців.

Так, Вадима Лабаса виключено через порушення дисципліни, існуючої всередині організації, та заклики до цього, організацію кримінальних схем, взаємодію та тіньовими домовленостями з «елементами ворожими» для української нації, а також викрадення організаційної техніки, коштів, та вимагання від людей коштів за допомогу.

Василя Миська – через порушення дисципліни, виконання усіх кримінальних схем, які було організовано Лабасом. Зокрема, як наголошує організація, чинив фізичний тиск на бізнесменів.

А ось Дмитра Вічика спровадили з організації через  неповагу та вороже ставлення до керівництва та побратимів, брудні інформаційні схеми, які мали на меті дискредитацію як «Правого сектора», так і «національно-визвольного руху», в цілому.

Дмитра Роговського - через інтриганство, фінансові махінації, тиск на «патріотичних» бізнесменів для отримання власної матеріальної вигоди, списання організаційних коштів на ті речі, що були безоплатно отримані від волонтерів, хабарництво, організацію замовних проплачених акцій.

Також Святослава Щербакова було виключено через інтриганство, порушення дисципліни, фінансові та інформаційні махінації, викрадення особистої інформації членів організації.

Підкреслимо, що Віталій Ільїн «був позбавлений відповідної гідності» через так званий «побутовий сепаратизм», участь у кримінальних схемах, рекет, збір «тітушок» для участі в замовних акціях, які було організовано Роговським.
 
Як зазначає прес-служба радикально налаштований «патріотів», дана група осіб у своїх вчинках керувалась не національно-патріотичними переконаннями, а мотивами особистого збагачення і шукала в діяльності виключно власну вигоду.

Наразі ці особи є представниками ГФ «Оберіг», при цьому, Вадим Лабас є неформальним керівником, а саме Дмитро Вічик є лідером даної організації. 

Нагадаємо, що при нещодавньому створенні  єдиного оперативного штабу патріотичних сил прямої дії для «захисту міста», зі списку можливих учасників націоналістичні об'єднання виключили громадську організацію «Оберіг».

Поділитися:

Загрузка...