21.04.15, 4:37

На Миколаївщині бізнесмени і фермери збирають кошти для ремонту доріг

На Миколаївщині бізнесмени і фермери збирають кошти для ремонту доріг

Бізнесмени та фермери Баштанки Миколаївської області збирають кошти для Служби автомобільних доріг у регіоні, щоб провести ямковий ремонт ділянки траси Н-11 «Дніпропетровськ-Кривий Ріг-Миколаїв».

Про це повідомили в прес-службі народного депутата Андрія Вадатурського, інформує «Nikolaev-city».

Під час зустрічі з місцевими підприємцями, автомобілістами, мешканцями району, начальник Служби автомобільних доріг Валерій Блошенко повідомив, що на даний момент немає засобів для повноцінного ремонту доріг, а також немає грошей для 100% ямкового ремонту на цій ділянці й таким чином підготувати дорогу до літньо-осіннього періоду, забезпечивши безпечний проїзд автотранспорту.

Зазначається, що Служба автодоріг попросила допомоги у людей, щоб ті надали по можливості матеріали.

«Ситуація погіршується. Першочергова проблема сьогодні в обмеженому фінансуванні, яке не дозволяє виконувати обсяги робіт тими темпами, які необхідні», - зазначив Блошенко.

За підрахунками урядовців, на капітальний ремонт потрібно 1 мільярд 700 мільйонів гривень. Тоді як цього року на утримання всіх доріг Миколаївщини в бюджеті передбачено лише 70 мільйонів.

Крім цього на ямковий ремонт автодороги Н-11 від Баштанки до кордону Жовтневого району необхідні 470 тонн асфальтобетону, 3,1 тонни бітуму, 160 тонн щебеню, 2 тисячі тонн щебеневої суміші, 1,5 тисячі літрів бензину, 4 тисячі літрів дизельного палива.

У результаті через безвихідність ініціативні місцеві мешканці спільно з фермером Володимиром Оніщуком, який нещодавно очолив Баштанську районну організацію партії «Блок Петра Порошенка», зібрали 2,5 тонн дизельного палива. 

Поділитися:

Загрузка...