18.04.15, 17:08

УПА пообіцяла знищити членів Опозиційного блоку та інших незгодних

УПА пообіцяла знищити членів Опозиційного блоку та інших незгодних

На електронну адресу Опозиційного блоку 17 квітня в 00:17 ночі надійшов лист, в якому деяка «Українська повстанська армія» взяла на себе відповідальність за вбивства опозиційних політиків і журналістів, водночас пригрозивши тим, хто досі йде порізно націоналістичній думці. 

Про це повідомили на офіційному сайті партії.

«Ми беремо на себе відповідальність за знищення ... Чечетова, Пеклушенка, Мельника, Калашникова, Бузини. Ці атентати були попередженням антинародному режиму олігархів-зрадників, що ми не жартували, коли говорили: "Або люстрація, або - ліквідація!"», - йдеться в повідомленні.

Підкреслимо, як вказано в листі, представники даної організації збираються також почати фізичне усунення представників чинної влади, які «не ввели воєнного стану, не оголосили стан війни з Росією і не розірвали з "окупантом" дипломатичних торговельних відносин, які винні в добровільній здачі українських територій ворогові, а також в серйозних корупційних діях».

Також в повідомленні вказувалося, що вони дають «72 години особам, які винні в антиукраїнській та антинародної діяльності, починаючи з 00.00 години 18 березня, щоб ті раз і назавжди покинули межі України». 

Варто відзначити, що автор або авторський колектив листа, вказавши місяць – березень, схоже  помилився або сплутав дати.  

«І, тим не менш, ми просимо подібні організації не спамити партійну пошту, а СБУ і правоохоронні органи все-таки звернути увагу на "повстанців" і епістолярні шедеври, які від їх імен протягом доби були розіслані за певними адресами, оскільки в них міститься загроза життю громадянам України», - додали у прес-службі Опозиційного блоку. 

Поділитися:

Загрузка...