22.01.15, 14:05

В Одесі побилися прихильники Майдану і Антимайдану

В Одесі побилися прихильники Майдану і Антимайдану

Сьогодні в Одесі під час розгляду справи обвинувачених в організації 2 травня «антимайданівців» в Малиновському суді побилися прихильники Майдану і Антимайдану.

Про це повідомляє «Таймер».

«Майданівці» вирішили заспівати в суді гімн України, опоненти відповіли їм «Священною війною», зав'язалася бійка, яку довелося рознімати міліціонерам. Також зазначимо, що «Самооборона Майдану» з нецензурною лайкою зчепилася з адвокатами підсудних, звинувачуючи їх в захисті «сепаратистів» та нетрадиційній сексуальній орієнтації. Після цього «самооборонівці» вирішили штурмувати залу судових засідань, люди їм скандували «вбивці».

Врешті-решт, міліція була вимушена стягувати додаткові сили. Тільки завдяки цим діям правоохоронці зробили коридор, завдяки чому до судової зали провели звинувачених, захисників та інших учасників процесу. Тільки після цього засідання суду змогли почати.

Нагадаємо, що це вже далеко не перша спроба розпочати розгляд резонансної справи. Спочатку справа перебувала в Приморському суді. 27 листопада суд до розгляду справи не приступав з-за відсутності частини захисників і підсудних, однак все-таки ухвалив рішення про продовження запобіжного заходу тим підсудним, які перебували за гратами.

Поділитися: