30.01.15, 16:53

У Києві викрали блогера Селезньова

У Києві викрали блогера Селезньова

У Києві в ніч з 29 на 30 січня відомого блогера та журналіста Дениса Селезньова двічі заарештували співробітники СБУ, які  вивезли його в невідомому напрямкові.

Про це повідомили одразу кілька журналістів на своїх сторінках в соціальній мережі «Facebook».

Відмітимо, що журналіст Денис Селезньов відомий своїми критичними статтями на адресу діючої влади.

Депутат Одеської міської ради Олександр Васильєв повідомив, що Селезньов був заарештований, після чого на допит було викликано його дружину.

«Тільки-но повідомили, що у Києві заарештований Денис Селезньов, журналіст, чудовий блогер та просто добра людина. До помешкання підкинули гранату. Викликали на допит його дружину...» - написав Васильєв.

Київський журналіст Любов Мельникова також повідомила про те, що Селезньов зник та не виходить на зв’язок.

«Вночі Дениса Селезньова забрали СБУ. Біля під’їзду його вже чекали. Заломили, відвезли (незрозуміло куди). Через кілька годин привезли додому. Підкинули гранату. Одразу не знати звідки з’явилися «поняті», Дениса знову забрали. Вранці зв’язувався з дружиною, сказав, що все нормально. Де він зараз – невідомо. Формально – СБУ його відпустили. Що насправді коється - невідомо», - пише Мельникова.

Відмітимо, що одеський журналіст та головний редактор «Таймера» Юрій Ткачов зазначив на своїй сторінці в соцмережі, що «усі люди, які виступають проти діючого режиму, залишаючись при цьому в Україні, розуміють: на певному етапі їх або уб’ють, або посадять, це справа часу» та підсумував, що в країні формують однорідне інформаційне середовище, яке не допускає ані альтернативних точок зору, ані різнотлумачення.

Додамо, що з самим Денисом Селезньовим редакція «Насправді» зв’язатися не змогла.

Поділитися: