30.01.15, 13:19

У Ізмаїлі спалили другу автівку редактора «Инфоречья»

У Ізмаїлі спалили другу автівку редактора «Инфоречья»

29 січня біля 22 години в Ізмаїлі невідомі підпалили черговий автомобіль журналіста та головного редактора інтернет-видання «Инфоречье» Станіслава Тугая.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

За інформацією ДСНС, у подвір’ї на проспекті Леніна, 48 виникло загорання легкового автомобілю «Daewoo-Мatiz», внаслідок чого було пошкоджено моторний відсік та лакофарбове покритя бампера автомобіля.

Відмітимо, що в УВД Ізмаїла зазначили, що не дивлячись на заходи щодо усунення криміногенного стану в місті, себе проявили деструктивні сили, що намагаються дискредитувати правоохоронні органи.

У коментарі «Насправді» Станіслав Тугай зазначив, що під його автівку вкинули вибуховий пакет, внаслідок чого вона вибухнула.

«Я залишив машину під будинком. Біля 10-ї години вечора почув сильний ляскіт, та побачив з балкону, що палає моя автівка. Це вже друга автівка за останні 1,5 місяці. Першу – спалили, другу – підірвали. Що буде далі – важко сказати, мабуть будуть стріляти», - зазначив журналіст.

Додамо, що Станіслав Тугай, говорячи про можливих підозрюваних у скоєнні цього злочину припускає, що це справа рук міської влади, з якою у редактора складні стосунки.

«Влада міста вже намагалася зачинити видання й через податкову, й через суди. Після інциденту з моєю першою автівкою від імені журналістів було подано звернення до прокуратури, але ми навіть не отримали відповіді. Що буде далі – сказати досить складно», - відмітив постраждалий.

Поділитися: