31.01.15, 4:09

Аваков назвав зрадою пікет бійців батальйону «Айдар»

Аваков назвав зрадою пікет бійців батальйону «Айдар»

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що блокування Міноборони в країні, яка воює, під час активних боїв на фронті – це зрада.

Про це він повідомив на своїй сторінці в «Facebook».

«Блокування Міноборони в країні, яка воює, під час активних боїв на фронті - зрада. Участь у цьому народного депутата, члена комітету з оборони і безпеки - нонсенс. Організація викрадення людини, яка перебуває на реабілітації після поранення - підлість і тяжкий злочин», - написав Аваков.

За його словами, йдеться про викрадення бійця «Айдару» з-під будівлі Міноборони.

«МВС розслідує викрадення якимись людьми, які представилися айдарівцями, реального бійця «Айдара» Максима Козуба біля будівлі МО, за його заявою, що він подав півгодини тому», - зазначив він.

«Я знаю тих бійців загонів і відомих батальйонів, що заслужили повагу країни вчинками на фронті. Знаю і тих, хто, "купивши франшизу", намагається грабувати та займатися бандитизмом, паразитуючи на вірі людей бійцям АТО. Знаю й тих, кому власна поза "героїчного командира" (і не в одному батальйоні) вища всього на світі», - додав міністр.

Нагадаємо, 30 січня більш як 40 бійців батальйону «Айдар» вийшли на пікет будівлі Міноборони  з вимогою не розформовувати батальйон.

Поділитися: