20.04.15, 3:47

Журналістів 1+1 прогнали з похорону Бузини (ВІДЕО)

Журналістів 1+1 прогнали з похорону Бузини (ВІДЕО)

Люди, що брали участь у прощанні з відомим київським письменником і журналістом Олесем Бузиною прогнали з похорону журналістів з телеканалу «1+1».

Про це повідомляє «ПолитНавигатор».

Даний інцидент стався у дворі рідного будинку письменника. Журналістів звинуватили в непрямій причетності до загибелі Бузини і розпалюванні ненависті в країні.

««1+1» - вбивці. «1+1» - фашисти», - скандували люди.

Однак на цьому інцидент за участю знімальної групи телеканалу, що належить відомому олігарху Ігорю Коломойському, не закінчився. На Берковецькому кладовищі, де повинні були ховати Бузину, журналісти «1+1» все ж спробували ще раз відзняти матеріал. Однак, побачивши камеру з логотипом «1+1», люди знову починали скандувати: «Вбивці! Вбивці!».

Церемонія прощання з письменником переросла в стихійний мітинг проти дій нинішньої політичної еліти і війни на Донбасі. Найбільш радикально налаштовані громадяни, почали закликати в честь пам'яті Олеся вийти 9 травня на центральну площу Києва з георгіївськими стрічками. То тут, то там лунали гасла «Фашизм не пройде». Деякі навіть почали співати радянську пісню «Священна війна».

«Історія сучасної України буде ділитися на дві частини: до і після вбивства Бузини, - заявив один з виступаючих. - І повірте, ця Україна вже буде іншою».

Поділитися:

Загрузка...