03.04.15, 2:33

Жертв 2 травня вшановували під охороною міліції (ФОТО, ВІДЕО)

Жертв 2 травня вшановували під охороною міліції (ФОТО, ВІДЕО)

Близько сотні активістів Куликова поля та приблизно стільки ж їх ідеологічних опонентів зібралися 2 квітня під Будинком профспілок.

Про це повідомляє «ТАЙМЕР».

Зазначається, що поминальну акцію, присвячену 11 місяцям з дня трагедії, активно анонсували в соціальних мережах, наприклад, у групах організацій «Голос Одеси», «Одеська дружина» і т.п. Під час заходу учасники випустили в повітря чорні повітряні кулі, багато з них принесли квіти до імпровізованого меморіалу в пам'ять про загиблих.

Проте, вшанування пам'яті загиблих 2 травня, не обійшлося без провокацій. На Куликове поле прийшли активісти Євромайдану, що цілком не зрозуміло. Вони викрикували «Пам'ятай, чужинець, тут господар українець» і подібні гасла. Серед «евромайдановців» виділялася група з приблизно 20 молодих людей в масках.

Зазначимо, що сторони розділили співробітники міліції, так що обстановка на Куликовому полі була хоч і напружена, але загалом спокійна.

Нагадаємо, що раніше члени «Групи 2 травня» склали схему виявлення тіл загиблих в Будинку профспілок 2 травня 2014 року.

Поділитися: