01.04.15, 3:30

Затриманого за «сепаратизм» депутата Миколаївської облради готують до обміну

Затриманого за «сепаратизм» депутата Миколаївської облради готують до обміну

Депутата Миколаївської обласної ради Миколу Машкіна, обвинуваченого в «сепаратизмі», готують на обмін.

Про це повідомив лідер Миколаївської обласної організації ВО «Свобода» Демид Губський на своїй сторінці в «Facebook».

«Щойно зустрів Машкіна в супроводі двох чоловіків. Думав - галюцинація. З'ясував - його готують на обмін. Незабаром це лайно відбуде з нашого міста. А поки святкує, як я розумію», - написав Губський.

Нагадаємо, що 2 лютого служба безпеки України затримала депутата Миколаївської обласної ради Миколи Машкіна в межах боротьби з сепаратизмом та антиконституційною й антидержавною діяльністю. Слідчим суддею Центрального районного суду міста Миколаєва винесено постанову про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою строком на 20 діб.

Як відомо, депутат обласної ради підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 161 і ч. 1 ст. 258-3 КК України (вчинення умисних дій, спрямованих на приниження національної честі та гідності громадян України та сприяння діяльності терористичної групи чи терористичної організації).

Однак пізніше апеляційний суд Миколаївської області вирішив збільшити на два місяці, до 2 квітня 2015 року, термін перебування під вартою депутата Миколаївської обласної ради.

Поділитися: