13.03.15, 2:33

Підспівувачі влади зірвали суспільно-політичний захід (ФОТО, ВІДЕО)

Підспівувачі влади зірвали суспільно-політичний захід (ФОТО, ВІДЕО)

Лідер «Автомайдану» Євген Резвушкін і скандальна одеська журналістка Віра Запорожець, яка на даний момент працює на «Hromadske Radio», влаштували скандал на політичному форумі в Одесі, присвяченому ситуації в країні.

Про це повідомив «Таймер».

На самому початку зборів, перервавши ведучого Сергія Діброва, вклинилася Запорожець, яка назвала захід дешевим фарсом, повідомивши, що і сам Дібров - «дешевенький».

Їй не сподобалося те, що на заході в якості запрошеного учасника обговорення був присутній одеський політик Григорій Кваснюк. Крім того, вона попросила Діброва розповісти про присутніх у залі в якості глядачів людях, заявивши, що вони самі не знають, чого прийшли.

Вже після цього в скандал включився Резвушкін, який заявив, що не хоче сидіти за одним столом з «сепаратистом Кваснюком». Той у відповідь запропонував незадоволеному активісту залишити приміщення. Резвушкін, у свою чергу, звинуватив Кваснюка в тому, що його син воює у лавах ополчення на Донбасі, у зв'язку з чим «автомайдановец» не має наміру сидіти з ним за одним столом. Після цього Запорожець та Резвушкін таки покинули зал.

Дібров їм услід пояснив, що батько не повинен відповідати за дії сина, і сьогодні потрібно говорити з усіма, хто готовий до діалогу, незалежно від політичних уподобань і поглядів.

«Ті, хто критикує владу, не обов'язково повинні бути сепаратистами. Влада сама породжує сепаратизм серед населення. Центральна влада не чує і не хоче чути свій народ. 23 роки доїдали те, що було створено в Радянському Союзі, і дійшли, вже дно. Далі доїдати нічого, а що робити далі ніхто з них не знає. Створювати не навчені і не звикли», - зазначив Кваснюк.

Нагадаємо, 16 лютого в Одесі Приморський районний суд ухвалив рішення відпустити під заставу Євгена Рєзвушкіна.

Поділитися: