20.04.15, 0:04

Екс-депутат Марков в Москві побив учасника ток-шоу за його виправдання трагедії 2 травня в Одесі

Екс-депутат Марков в Москві побив учасника ток-шоу за його виправдання трагедії 2 травня в Одесі

Колишній депутат Верховної Ради Ігор Марков після політичного ток-шоу в Москві побив представника проукранских сил з-за його виправдання трагічних подій 2 травня в Одесі.

Про це повідомили очевидці події на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook.

«Наш товариш Ігор Марков ввалив після ефіру на ТВЦ якомусь Гиржову з організації «Українці Москви». Ну, це такі персонажі - з російським громадянством, але при цьому за АТО, Порошенко і взагалі «славаукраинегероямслава», - написав головний редактор інтернет-видання «Глагол» Костянтин Долгов.

Політолог Ростислав Іщенко також підтвердив цю інформацію, написавши на своїй сторінці: «Вчора, після запису програми «Право голосу» Ігор Марков побив якогось представника українців в Росії».

Зате шоумен і ведучий київського Антимайдана Юрій Кот більш докладно описав подію. За його словами, Віктор Гіржов, голова «Об'єднання українців Росії», на запису передачі Романа Бабаяна «відверто ображав пам'ять загиблих одеситів і навмисно коверкал факти».

«Потім, після програми, поки ми були в курилці, Ігор все-таки виконав обіцяне і з'їздив пару раз по нахабній пиці, розбивши йому губу...», - написав Кіт, додавши, що бійки не сталося б, якби Гіржов на виході зі студії не почав підбивати Маркова.

«Ігор розкидав всіх, хто стояв на шляху між ним і машиною нациста (метрів 20 біг), злетів на капот, стрибнув до дверей і намагався увірватися в салон, щоб покарати фашистську гадину за ці загрози. Я в цей час викорчував двері із зворотного боку і став витягувати його на світ Божий для поговорити. Треба віддати належне, цей слизняк посилено тримався за свою мушлю. Але мені вдалося його все-таки протягти на половину з машини, після чого підскочив Ігор», - розповів Кіт.

Бійка закінчилася спільними зусиллями співробітників телевізійної студії, які намагалися зупинити кровопролиття. На даний момент, на жаль, думка російського активіста, що отримав якісь там травми в результаті спроби выяснянения істини про трагічно загиблих в Одесі «куликовцах» - невідома.

Поділитися:

Загрузка...